مداد

معرفی اسید استئاریک

30 سپتامبر 2023
رپورتاژ آگهی
90 بازدید
بدون نظر

مقدمه

اسید استئاریک، یکی از مواد اولیه مهم در صنایع دارویی، مواد غذایی، لاستیک سازی و غیره است. سوالات مهمی درباره این ماده اولیه از سوی صنعتگران و علاقمندان به حوزه صنایع مختلف مطرح می شود. استئاریک اسید چیست و چه کاربردی دارد و نحوه تولید آن چگونه است؛ سوالاتی هستند که با کارشناسان وب‌سایت پارس خورشید در میان گذاشته می شوند. اگر جزو صنعتگرانی هستید که با این ماده مهم و حیاتی سروکار دارید، این متن می تواند برای شما مفید باشد. در این نوشتار به سوالات فوق پاسخ داده و درباره نحوه خرید و ثبت سفارش راهنمایی های لازم ارائه خواهد شد.

C:\Users\iland\Downloads\r28Lصفر-تا-صد-اسید-استئاریک.jpg

استئاریک اسید

اسید استئاریک چگونه ماده ای است؟

اسید استئاریک را به عنوان یک اسید چرب غیر اشباع می شناسند. این اسید دارای زنجیره ای طولانی است و ساختاری مومی شکل و جامد دارد. ردپای این ماده غیر سمی را می توان در ساخت پلاستیک، شمع سازی، صنایع غذایی، دارویی و حتی آرایشی نیز دید. ناگفته نماند از این ماده جهت جامد و سخت کردن صابون ها، به ویژه صابون هایی که با روغن های گیاهی تولید می شوند، به کار می برند. همچنین این ماده یک نوع جداکننده در زمینه ساخت گچ های ریخته گری نیز است. چنانچه استئاریک اسید با غلظت های پایین در نظر گرفته شود، می توان از آن در صنایع غذایی نیز استفاده کرد. خوب است بدانید، این ماده حتی در چربی ها و روغن های نباتی و حیوانی نیز یافت می شود.

اسید استئاریک می تواند در محصولات طبیعی و حتی غذایی حضور داشته باشد. پنیر، سوسیس، بیکن، گوشت مرغ ، گاو، پنیر پیتزا، ماکارونی، محصولات لبنی، آجیل ها، سیب زمینی، ذرت، چیپس، شیرینی جات و .. از جمله غذاهای غنی از این اسید می باشند.

اسید استئاریک در چه حوزه هایی مصرف می شود؟

اسید استئاریک را در حوزه های متنوعی می توان یافت که در متن بالا به صورت مختصر به آن اشاره شد. حتی گفتیم می توان این ماده را در بسیاری از محصولات طبیعی نیز پیدا کرد. آووکادو و خاکشیر یکی از این مواد طبیعی هستند که در آنها استئاریک اسید وجود دارد. از این ماده در صنایع آرایشی بهداشتی نیز به کار می برند. حتی در صنایع پارچه بافی نیز این ماده اهمیت دارد. در صنعت نساجی، استئاریک اسید را با روغن کرچک ترکیب کرده و از آن ماده ای بدست می آورند که می توان نرمی پارچه را افزایش داد. اگر موادی مانند استئاریک اسید، اتیلن گلیکول،دی استئارات گلیکول و اتیلن گلیکول را با هم ترکیب کنند، ماده ای ساخته می شود که می توان از آن در تولید شامپوها ، صابون ها و محصولات آرایشی استفاده کرد. در صنایع ذوب فلزات نیز از این ماده کمک می گیرند.

اسید استئاریک را می توان در تولید آب نبات های حاوی ویتامین سی، وسایل آتش بازی، ساخت شمع، کاور کارت های اعتباری استفاده کرد. ضمن این که صنعتگران برای ساخت روان کننده ها، پوشش پودرهای فلزی، ممانعت از اکسید شدن فلزات، داروسازی و کپسول های آتشنشانی؛ به این ماده مهم نیازمند هستند.

C:\Users\iland\Downloads\اسید-استئاریک.png

ساختار فرمولی استئاریک اسید

انواع استئاریک اسید

اسید استئاریک در دو گرید «بهداشتی آرایشی» و «رابر گرید» قابل دسته بندی است. این ماده، با توجه به منبع، یک نوع ماده وگان محسوب می شود. به ویژه زمانی که از کره کاکائو یا کره چیا گرفته شده باشد. (کره کاکائو، دارای بیست و هشت درصد استئاریک اسید بوده و کره چیا نیز دارای چهل و پنج درصد حاوی این اسید است.) به بیانی دیگر، انواع استئاریک اسید را با توجه به منابع استحصالی آن می توان به دو دسته حیوانی و گیاهی تقسیم کرد. همچنین این اسید از نظر خلوص یا پروسه تولید نیز قادر است به سه نوع طبقه بندی شده و برای آن درجاتی از خلوص و فشردگی درجه یک، دو و سه را در نظر گرفت.

نحوه تولید اسید استئاریک چگونه است؟

در رابطه با نحوه تولید اسید استئاریک می توان گفت، این ماده با افزودن اسید به چربی های حیوانی و آب به دست می آید. دما و فشار بالای آب می تواند باعث هیدرولیز شدن تری گلیسرید ها شود. ضمن این که استئاریک اسید این توانایی را دارد که با روش هیدروژنه کردن بعضی روغن های نباتی اشباع نشده، ساخته شود. هر چند که استئاریک اسید با خلوص بالا به صورت جداگانه نیز یافت می شود، ولی این ماده اغلب آمیزه ای از استئاریک اسید و پالمیتیک اسید می باشد.

C:\Users\iland\Downloads\Stearic-acid-in-lotions-800x416-1.jpeg

استئاریک اسید در محصولات آرایشی

خوب است بدانید، بر مبنای تحقیقات انجام شده اسید استئاریک در نسبت با اسیدهای چرب اشباع شده دیگر، کلسترول کمتری دارد. برای همین استئاریک اسید، برای سلامتی انسان کم ضررتر ارزیابی شده است. همانطور که اشاره شد، استئاریک اسید به روش هیدرولیز ساخته می‌شود. در واقع این اسید، از فرایند حل شدن چربی در محلول قلیایی به دست می‌آید. اغلب، این ماده دارای کمی اسیدهای چرب نظیر اسیدهای لوری و پالمیتیک نیز است. ناخالصی‌هایی که در این اسید یافت می‌شوند، می‌توانند بر وزن مولکولی، میزان حلالیت، نقطه ذوب، رنگ، بو و دیگر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی محصول اثر بگذارند. ضمن این که این ناخالصی ها می توانند پراکندگی زنجیره کربن، مقدار خنثی سازی و … را نیز تحت الشعاع قرار دهند. به بیانی دیگر، برای جداسازی استئاریک اسید، روغنی که دارای اسید آمینه است، حرارت داده و بعد آن را تحت فشار قرار می‌دهند. در پایان موادی که در آب داغ موجود است، وارد دستگاه تقطیر می‌شود تا بخارهای روغن و چربی گرفته شود.

نحوه خرید و ثبت سفارش استئاریک اسید

شرکت پارس خورشید مرکزی مطمئن و قابل اعتماد برای تهیه اسید استئاریک است. این شرکت ضمن تهیه و فروش این ماده، فرومنگنز پرکربن و فرومنگنز متوسط کربن را نیز در اختیار صنعتگران قرار می دهد. خرید و ثبت سفارش از شرکت پارس خورشید، فرایند آسانی دارد. شما پس از مشاهده ویژگی های محصول درخواستی، می توانید با کارشناسان و مشاوران فروش این وب سایت تماس حاصل فرمایید. آن ها ضمن راهنمایی درباره قیمت ها، نحوه بسته بندی و دیگر مشخصات محصول مورد نظر، اطلاعات لازم را ارائه خواهند داد. فروش مواد شیمیایی با کیفیت عالی و با قیمت های منطقی از جمله ویژگی های شرکت پارس خورشید است که کارشناسان این شرکت همیشه این اصول را رعایت کرده و به آن پایبند هستند.

 

 

.

 

برچسب ها

خرید vpn با ip ثابت

خرید فیلترشکن موبایل

خرید vpn با ip ثابت