ممکن است به هر دلیلی بخواهید اکانت خود را در سایت فیسبوک غیر فعال و حذف نمایید. شاید فکر کنید اینکار امکان ندارد ولی اگر در چنین فکری هستید ، اشتباه می کنید. در این پست ما ترفند غیر فعال کردن حساب کاربری Facebook را به شما خواهیم آموخت:

حذف اکانت فیسبوک

1- غیر فعال کردن اکانت خود در فیسبوک:
بطور کلی در این روش پروفایلتان را می توانید از دسترس خارج کنید. انگار که حساب کاربری شما از سایت حذف شده ولی همه اطلاعات ذخیره می ماند و در آینده می توانید پس از فعالسازی مجددا از آنها استفاده کنید. برای اینکار به پیج خود در فیسبوک بروید ، درسمت راست و بالا روی Account کلیک کنید و سپس Account Settings را انتخاب کنید:
در پایین صفحه جدید عبارت Deactivate Account را می بینید. روی deactivate کلیک کنید ( در صفحه ای جدید عکسهایی از دوستان شما نشان داده می شود تا از غیر فعال کردن اکانت خود پشیمان بشوید!
در پایین تصاویر سوالی مبنی بر اینکه چرا میخواهید فیس بوک را ترک کنید پرسیده می شود ، جوابی را انتخاب کنید. در آخر صفحه قسمت Email opt out برای اینکه دیگر ایمیلی از سایت فیسبوک دریافت نکنید می‌توانید تیک آن را وارد کنید. در پایان هم روی گزینه Confirm کلیک کنید و رمزعبورتان را برای تایید وارد کنید.

2- حذف کامل حساب کاربری ( پروفایل ) در فیسبوک:
برای حذف کامل اکانت خود در سایت فیسبوک پس از ورود به صفحه فیسبوک خود شوید و سپس بر روی لینک زیر کلیک کنید و مراحل را دنبال کنید تا پروفایل فیس بوک شما بطور کامل حذف گردد.
https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
به یاد داشته باشید که بعد از حذف پروفایل باید تا 14 روز وارد اکانت خود در فیسبوک نشوید تا بطور کامل حذف شود.

عضویت در سایت

عضویت در سایت

آدرس ایمیل خود را اینجا وارد کنید تا آخرین مطالب سایت برایتان ایمیل شود.