بهترین فیلم‌های المانی که نباید از دست داد

5 دسامبر 2023
گوناگون
275 بازدید
بدون نظر

بهترین فیلم‌های المانی که نباید از دست داد

زمانی که صحبت از سینما به میان می‌آید بسیاری از ما سینمای هالیوود را به یاد می‌آوریم ولی ما امروز در این مطلب قصد داریم به سینمای آلمان بپردازیم و بهترین فیلم‌های آلمانی را معرفی کنیم. از زمان شکل‌گیری صنعت سینما تا زمانی که کشور آلمان پا به عرصه ی سینما گذاشت فاصله ی زمانی زیادی نبود بنابراین سینمای آلمان دارای سابقه ی طولانی مدتی می‌باشد.

سینمای آلمان پستی و بلندی های زیادی به خود دید به طوری که با پایان جنگ جهانی اول به دوران اوج خود رسید و در این دوره آثار باشکوهی خلق کرد اما با شروع جنگ جهانی دوم به دلیل شرایط نامناسب کشور سینماگران مجبور به ترک کشور شدند و اکثرا وارد سینمای هالیوود شدند و همین مسئله موجب افت شدید سینمای آلمان شد.

در میانه ی دهه ی 60 با بازگشت سینماگران آلمانی، سینمای آلمان جان تازه ای گرفت و می‌توان گفت سینمای پر قدرت امروز آلمان نتیجه‌ی همان دوران است. البته امروزه علاوه بر سینماگران آلمانی در سینماگران سایر کشور ها از جمله فرانسه، آمریکا و ایتالیا نیز در ساخت فیلم‌های آلمانی فعالیت می‌کنند و همین امر موجب شده است که آثار سینمای آلمان بسیار پرمحتوا بوده و در سطح جهانی مورد توجه قرار بگیرند.

هدف ما از تهیه ی این مقاله معرفی چند مورد از بهترین آثار سینمای آلمان است و این فیلم ها را به گونه‌ای انتخاب کردیم که علاوه بر آثار ساخته شده طی سال‌های اخیر مثل سیستم شکن (System crasher)، ترانزیت (Transit) و اوندینه (Undine)، فیلم های خوش ساخت قدیمی مانند فیلم خالکوبی (Tattoo) و ازدواج ماریا براون (The marriage of Maria Braun) را نیز در بر بگیرد. اگر شما نیز علاقه دارید که آثار سینمای آلمان را بیشتر بشناسید در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید. مشاهده این آثار بزرگ سینما علاوه بر تفریح میتواند از جهت یادگیری زبان آلمانی به کمک فیلم نیز مفید باشد.

System crasher

این فیلم در سال 2019 به کارگردانی نورا فینگ شایت منتشر شد. این فیلم از آسیب هایی سخن می گوید که جامعه به انسان ها وارد می کند اما همین جامعه نمی تواند راه حلی برای درمان آن پیدا کند. این اثر با عنوان سیستم شکن (System crasher) یکی از بهترین آثار روانشناختی می باشد که برنده ی جایزه ی خرس نقره ای از جشنواره ی برلین شد.

البته ناگفته نماند که یکی از نقاط قوت فیلم بازی تحسین برانگیز هلنا زنگل می‌باشد که تماشاگر را مجذوب فیلم می کند. از آنجایی که فیلم داستانی غمگین دارد و روان تماشاگر را درگیر می کند ممکن است دیدن آن برای اکثر تماشاگران سنگین باشد.

Transit

فیلم ترانزیت (Transit) داستان یک مرد آلمانی به نام گئورگ است که در فرانسه پناهنده‌ی سیاسی است و قصد دارد که نامه ای را به یک نویسنده ی مشهور به اسم ویدل بدهد، اما در این میان می‌فهمد که این نویسنده از دنیا رفته است بنابراین با برداشتن مدارک شناسایی او خود را به جای او معرفی می‌کند و…

این فیلم نیز یکی از عالی ترین درام‌های سینمای آلمان است که برداشت از رمانی به همین نام می‌باشد. نویسنده ی این رمان آنا زگرس است که خودش یک پناهنده‌ی سیاسی در مارسی بوده‌است و درواقع این رمان را براساس تجربیات خودش نوشته است، و کریستین پتزولد با الهام از این رمان و همچنین فیلم کازابلانکا فیلمنامه‌ی این اثر را به نگارش در آورده است. از بازیگران این اثر می‌توان فرانتس روگوفسکی، پائولا بیر، گودهارد گیس و مریم زارع را نام برد.

Undine

اثر سومی که قصد داریم به معرفی آن بپردازیم فیلمی دیگر از کریستین پتزولد به نام اوندینه (Undine) می باشد. این فیلم یک اثر عاشقانه‌ی فانتزی است که اثر متفاوت در میان آثار این کارگردان به شمار می‌آید چرا که تا قبل از این فیلم بیشتر فیلم های پتزولد یک تم سیاسی داشتند اما این اثر دارای تم عاشقانه ی فانتزی است.

یکی از دستاورد‌های این اثر دریافت جایزه‌ی خرس نقره‌ای بهترین بازیگر زن برای پائولا بیر از جشنواره‌ی برلین بود که در فیلم ترانزیت نیز با این کارگردان همکاری کرده بود. یکی از جذابیت‌های این فیلم آن است که پتزولد سبک رئال و فانتزی را با ظرافتی باهم ترکیب کرده‌است که تماشاگر شاهد اتفاقات غیرواقعی در جهانی واقعی است که همین مسئله باعث می‌شود که بیننده تا آخرین لحظه فیلم را دنبال کند.

Tattoo

و اما برای اینکه به آثار آلمانی قدیمی بپردازیم با این فیلم سینمایی ساخته‌ی سال 2002 که اثری متفاوت و در ژانر نئونوآر است شروع می‌کنیم. این فیلم دارای فضایی دارک و شوم است که روان تماشاگر را درگیر می‌کند.

باید اشاره کرد که داستان این فیلم با عنوان خالکوبی (Tattoo) دارای کاستی‌هایی است اما کارگردانی قوی و بازی های عمیق بازیگران توانسته‌اند این کاستی‌ها را به خوبی جبران کنند و یک اثر جذاب تولید کنند. درواقع فیلم روایتگر پلیسی تازه کار است که یه علت جرمی که مرتکب شده‌است مجبور می‌شود در پرونده‌ی عجیب یک قاتل سریالی با بازرس همکاری کند.

The marriage of Maria Braun

و اما در آخر به معرفی یکی از آثار پرفروش سینمای آلمان یعنی فیلم ازدواج ماریا براون می‌پردازیم. این فیلم در زمان انتشار فروش بالایی داشت به‌طوری که کارگردان این اثر، راینر فاسبیندر از درآمدی که پس از ساخت این فیلم به دست آورد برای ساخت آثار بعدی خود استفاده کرد.

فیلم در زمان جنگ روایت می‌شود وبه مشکلات زندگی یک زن در آلمان پس از جنگ می‌پردازد. درواقع شخصیت ماریا در این فیلم که از کاراکتر‌های کاریزماتیک سینما است، نماد مردمی است که از ناامیدی به بی رحمی می‌رسند.

برچسب ها

,

خرید vpn با ip ثابت

خرید فیلترشکن موبایل

خرید vpn با ip ثابت