اپلیکیشن های کاربردی در سفر
اپلیکیشن های کاربردی در سفر
این روزها بیشتر فعالیت هایی که در زندگی روزمره مان انجام می دهیم به گوشی های موبایلی و اینترنت وابسته هستند. دیگر آن روزها که مجبور بودیم برای انجام کارهایمان کاغذ و قلم به دست بگیریم و از روش های طاقت فرسا استفاده کنیم گذشته است.
حالا به کمک اپلیکیشن های کاربردی که ارائه شده اند می توانیم در مکان های مختلف و در بازه های زمانی متفاوت به کارهایمان برسیم. اگر قصد سفر دارید و می خواهید چندین مورد برنامه کاربردی در گوشی تان داشته باشید در این مقاله همراهی مان کنید.
اپلیکیشن های مناسب سفر
برنامه های زیادی وجود دارند که سفر را برایتان ساده تر و راحت تر می کنند. هر کدام از این برنامه ها امکانات ویژه ای در اختیارتان می گذارند و سفر را برای شما لذت بخش تر از همیشه می سازند. در ادامه سعی می کنیم برخی از اپلیکیشن های کاربردی که به هنگام سفر به دردتان می خورند را معرفی کنیم.
-اپلیکیشن Google Translate
تا به حال برایتان پیش آمده است که بخواهید متنی را از زبان انگلیسی یا سایر زبان های موجود به فارسی ترجمه کنید؟ اگر در چنین شرایطی گیر افتاده باشید بدون شک با گوگل ترنسلیت نیز اشنا هستید. این برنامه کاربردی به شما کمک می کند متن هایتان را به زبان فارسی ترجمه کنید و دیگر نیازی به مترجم نداشته باشید. اگرچه این برنامه نقص ها و معایبی دارد، اما باز هم به هنگام سفر و در شرایط سخت می تواند راهگشا باشد.
–اپلیکیشن Kayak
اگر می خواهید هتل، پرواز یا خودروی اجاره ای را با قیمت مناسب پیدا کنید باید اپلیکیشن کایاک را بر روی گوشی تان داشته باشید. به کمک این برنامه می توانید در هزینه هایتان صرفه جویی کنید.
–اپلیکیشن Airbnb
تا به حال برایتان پیش آمده است که بخواهید در کشورهای خارجی جایی جز هتل را برای اقامت تان انتخاب کنید؟ اگر چنین شرایطی را تجربه کرده اید بدون شک برنامه Airbnb بهترین گزینه برایتان خواهد بود. به کمک این برنامه قادر خواهید بود مهمان سراها و اقامتگاه هایی که میزبانان سرتاسر دنیا به اشتراک می گذارند را انتخاب کنید.
–اپلیکیشن Maps.me
هیچ چیز بدتر از این نیست که به شهر یا کشوری سفر کنید و نقشه آن را در اختیار نداشته باشید. این برنامه کاربردی به شما اجازه می دهد نقشه قسمت های مختلف جهان را بدون نیاز به اینترنت در گوشی تان داشته باشید.
–اپلیکیشن Hotels.com
اگر سفر کرده اید و به دنبال هتل هستید هیچ برنامه ای به اندازه Hotels.com به دردتان نخواهد خورد. با این برنامه قادر خواهید بود هتل مدنظرتان را به راحتی پیدا کنید.
–اپلیکیشن Couchsurfing
برای افرادی که عاشق معاشرت با افراد محلی در سرتاسر دنیا هستند و می خواهند تجربه اقامت در خانه های محلی را در کارنامه سفرشان داشته باشند کوچ سرفینگ بهترین انتخاب خواهد بود. به کمک این برنامه می توانید خانه افراد را اجاره کنید.
–اپلیکیشن Weather Bug
Weather Bug یک برنامه بی نظیر با امکانات متعدد است که به شما اجازه می دهد آب و هوای مناطق مختلف را به دقت رصد کنید. به عنوان مثال زمانی که با تور لحظه آخری مشهد به این شهر سفر می کنید می توانید آب و هوایش را با Weather Bug بررسی نمایید.
–اپلیکیشن Airbnb Experiences
زمانی که سفر می کنید، تجربه های بی نظیر و شگفت انگیزی هم به دست خواهید آورد. به کمک برنامه Airbnb Experiences می توانید تجربه هایتان را در اختیار مسافران بگذارید.
–اپلیکیشن Zomato
برنامه زوماتو به شما اجازه می دهد رستوران های شیک و مدرن را پیدا کنید و در آن ها میز رزرو نمایید. این قابلیت در سفر خیلی به کارتان می آید.